Home » Blog/nieuws » Bibliotheek Alphen Chaam in actie:

Bibliotheek Alphen Chaam in actie:

Gepubliceerd op 17 januari 2019 om 17:26

Op de eerste plaats wensen wij een ieder een heel goed, gelukkig, gezond en vooral leesgoed jaar 2019. Tijdens de kerstperiode is de bibliotheek open geweest en was er een enthousiast publiek. Nu hebben we de bibliotheek weer teruggebracht naar het mooie geheel zonder kerstversiering en zonder aparte kerstboeken-boom

OPEING BIEB, MOONLIGHTSHOPPING SUCCES

Veel mensen zijn komen kijken en boeken komen lenen. De verrassing deze keer bestond deze keer uit een aantal gratis abonnementen die gewonnen konden worden door middel van een zoektocht in de boeken. Op deze manier hebben we 12 mensen gelukkig kunnen maken met een gratis abonnement voor 2019. Deze nieuwe leden  kunnen kennismaken met onze grote gevarieerde collectie aan boeken, zoals de nieuwe aanwinsten, grootletter boeken, thrillers, romans, informatieve boeken over dieren, kunst, historie, verre landen  etc. Ook de jeugdboeken hebben weer een uitbreiding gekregen. Verder hebben 9 vaste leden een gratis abonnement gewonnen voor 2019.

LEESTAFEL

De leestafel is weer compleet met de BN-zaterdagkrant en Ons Weekblad en uiteraard hebben we daarbij altijd koffie en thee in allerlei smaken en chocomelk.

In de komende tijd gaan we ons richten op de Nationale boeken week van 23 tot 31 maart. Dit jaar is het thema ‘Moeder de vrouw’ in de positieve betekenis van sterke vrouwen. We hebben Ruud Ringers uitgenodigd om een (dia)presentatie te geven over dit thema op donderdagavond 28 maart om 20.00 uur. Wij nodigen u allen uit om deze datum in uw agenda te noteren. Te zijner tijd hoort u meer van ons.

REISBOEKEN

Tot die tijd, kom eens kijken, proeven en vooral lid worden van onze bieb, om dan te kunnen genieten van alle mogelijkheden die we bieden. Want immers velen van u zijn misschien al met de zomervakantie bezig. Kom eens snuffelen in alle reisboeken die we hebben. Doe daar je suggesties mee op en plan dan je reis vanuit alle informatie die de bibliotheek je aanreikt. Ja, bij de bibliotheek begint dan je vakantie. Wij boeken geen reizen, maar reisboeken leveren we wel.

Onze openingstijden?

Maandag van 14.30-17.30 uur

Woensdag van 11.30 tot 14.30 uur

Vrijdag van 14.30 tot 17.30 uur.

ABONEMENT

Een abonnement? Het kost je maar 30 euro per jaar. De jeugd is gratis tot 18 jaar. In de boekhandel kun je daar maar maximaal 3 boeken van de laatste versie voor kopen; bij ons iedere 3 weken een ander boek lezen. En je mag er 3 weken lang 6 boeken voor meenemen. Een boek wat je graag wilt lezen, maar even niet beschikbaar is, kun je altijd reserveren en dan is het er. Ook kun je boeken  opgeven die we niet hebben en dan bekijken wij of ze te bestellen zijn. Via de app. is alles dan ook op te vragen, te reserveren et cetera.

Graag zien we U allen in onze bibliotheek om tijdens onze openingstijden te komen kijken en proeven en dan lid te worden. Het is op de bibliotheek altijd spannend, want je weet nooit wat voor moois je tegenkomt en daarvan kunt genieten.

Bestuur Stichting bibliotheek Alphen-Chaam.


«   »