Home » Blog/nieuws » Thrillerschrijfster Nathalie Pagie op 20 juni in de bieb in Chaam

Thrillerschrijfster Nathalie Pagie op 20 juni in de bieb in Chaam

Gepubliceerd op 8 mei 2019 om 13:15

Juni is weer de Maand van het Spannende Boek!! 
De Maand van het Spannende boek kan ook in de bibliotheek Alphen Chaam niet ongemerkt voorbijgaan. In de bibliotheek brengt de boekencommissie een aantal bekende en minder bekende, maar daarom niet minder spannende thrillers onder de aandacht van de lezers.

Maar er is meer…. Op donderdag 20 juni is thrillerschrijfster Nathalie Pagie te gast in de bibliotheek in Chaam. Nathalie heeft inmiddels in de groep van thrillerschrijvers een mooie plaats ingenomen.

Haar “moordcarrière” begon in 2013 met “De Toneelclub”. Na haar 2e thriller “De Campus” begon ze een serie met het journalistenduo Tara en Diego als vaste hoofdpersonen. “Paradijsvogels”, “Casa Familia” en “Rio Grande” werden grote bestsellers.

Nathalie Pagie komt dus naar Chaam. Frans A. Brocatus, dichter/ schrijver en al jaren betrokken bij het wel en wee van de bieb, zal haar interviewen over het schrijven, haar boeken en met name over haar laatste thriller “De trip”.

Alle tekenen wijzen er op dat het weer een interessante en boeiende avond gaat worden. De toegang is gratis, er is een gepaste boekenstand van Bruna Baarle Nassau.

De deuren van de bieb gaan open om 19.30 u. Het interview begint om 20.00 uur, om 21.00 uur. is er een kleine pauze. Hierna zal de schrijfster nog wat voorlezen, is er gelegenheid tot het stellen van vragen en zal zij graag haar boeken voor u signeren. Rond 22 u. willen we afsluiten maar dan is er nog wel wat tijd om iets te drinken en na te babbelen.


«   »