Home » Blog/nieuws » FEESTELIJKE HEROPENING VERNIEUWDE BIBLIOTHEEK ALPHEN-CHAAM

FEESTELIJKE HEROPENING VERNIEUWDE BIBLIOTHEEK ALPHEN-CHAAM

Gepubliceerd op 14 oktober 2019 om 15:33

Op zaterdagmiddag 2 november van 15.00 – 17.00 uur vindt de feestelijke heropening plaats van onze bibliotheek op de Gilzeweg 12 in Chaam.

De bibliotheek heeft een geheel vernieuwd uiterlijk gekregen. Het is erg mooi geworden, maar even wennen, want de boeken staan allemaal op een andere plaats. De zitbanken voor de jeugd en voor volwassenen zijn een succes. Ze nodigen uit om met een boek even lekker weg te kruipen. Er wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Op zaterdagmiddag 2 november van 15.00 – 17.00 uur willen we dit feestelijk vieren met een super leuk programma voor jeugd en volwassenen. Voor de jeugd wordt een speciaal hoekje ingericht waar een ieder geschminkt kan worden en loopt er een clown rond die leuke vormen van ballonnen maakt.

De kinderen kunnen ook een kleurplaat inleveren die binnenkort op de scholen en op de bibliotheek te verkrijgen is. Bij inlevering krijgt iedereen een prijsje.

Bij binnenkomst krijgt elk gezin een mooie linnen tas, waarin een paar leuke verrassingen zitten.

Om 15.30 uur zal de vernieuwde bibliotheek op ludieke wijze geopend worden door Mevrouw Maartje Heymann, ambassadeur van Taalzin.

Na de (her)opening zal cabaretière Karin Bruers  om 16.00 uur een spetterende conference verzorgen. Beide dames hebben voor ons ook nog een verrassende mededeling in petto.

Om het voor de inwoners van Alphen en Galder gemakkelijker te maken om naar Chaam te komen, verzorgt de bibliotheek gratis busvervoer vanaf het Willibrordplein te Alphen en vanaf de Leeuwerik te Galder.

Noteer de datum alvast in uw agenda. Iedereen is van harte welkom op deze feestelijke middag.


«   »