Home » Blog/nieuws » LEDENWERVINGSCAMPAGNE MET HEROPENING GROOT SUCCES

LEDENWERVINGSCAMPAGNE MET HEROPENING GROOT SUCCES

Gepubliceerd op 17 januari 2020 om 15:17

De bibliotheek Alphen-Chaam wenst al haar lezers en de overige inwoners van de gemeente een heel gezond en voorspoedig 2020 met heel veel leesplezier.

De bieb zelf begint het nieuwe jaar vol optimisme en enthousiasme. De ledenwervingscampagne die samenging met de heropening afgelopen november, is een groot succes geworden. Het heeft namelijk in de korte periode van twee maanden liefst 200 nieuwe leden opgeleverd. Het is dan ook een stuk drukker geworden in de bieb tijdens openingsuren. En dat is wat we graag willen. Het feit, dat het lidmaatschap gratis is geworden, heeft hierbij zeker een rol gespeeld, maar ook de publiciteit rond de heropening heeft dit succes zeker positief beïnvloed. Met deze groei is het aantal leden gestegen van 0 in juli 2016 (de start) tot 875 nu. Hoewel het grootste deel van deze leners uit Chaam komt, is het aantal mensen uit de andere kernen eveneens gestegen tot 143.

Nog niet alle nieuwe leden hebben hun pasje en boekenbon opgehaald, er ligt nog een voorraadje in de bieb. Kom gauw even langs.

Actie Bruna Baarle-Nassau

De actie van Bruna Baarle-Nassau om alle nieuwe leden een boekenbon van 10 euro ter beschikking te stellen is eind december 2019 gesloten. De voorraad boekenbonnen is op. Dat hoeft geen probleem te zijn, want als bibliotheek zullen we ervoor zorgen dat de actuele en interessante boeken gratis in de bieb geleend kunnen worden. Meteen aan het begin van dit nieuwe jaar ligt alweer een aantal nieuwe boeken in de bieb die de moeite waard zijn. Zoals bijvoorbeeld de thrillers ‘een minuut voor middernacht’ van David Baldacci en ‘Tweede slaap’ van Robert Harris. Evenals het nieuwste boek van Julian Barnes, ‘De man in de rode mantel’ over dokter Samuel Jean Pozzi, dokter van de beau monde in Parijs, kunstliefhebber en vriend van Marcel Proust. En wist u al dat in februari het nieuwste boek van de serie de Zeven Zussen uitkomt, het boek Zon over de zus Electra? We zullen zorgen dat we het zo snel mogelijk in huis hebben. Meer informatie over de aanwinsten vindt u op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekalhenchaam.nl. Tot zien in de bieb!

fotograaf: FotoFrankTeems


«   »