Home » Blog/nieuws » BIBLIOTHEEK ALPHEN-CHAAM VANAF 24 OKTOBER OOK OPEN OP ZATERDAGOCHTEND

BIBLIOTHEEK ALPHEN-CHAAM VANAF 24 OKTOBER OOK OPEN OP ZATERDAGOCHTEND

Gepubliceerd op 5 oktober 2020 om 12:17

Zaterdagochtend opening

Vanaf 24 oktober a.s. opent de bibliotheek Alphen-Chaam ook haar deuren op zaterdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Als gevolg van de toenemende drukte heeft het bestuur van de bibliotheek besloten om haar openingstijden te verlengen. Dit biedt tevens de mogelijkheid om te zorgen voor meer spreiding van de bezoekers, hetgeen met het oog op de corona crisis een goede zaak is. Het nieuwe zaterdagochtend team van medewerkers nodigt iedereen van harte uit om op zaterdag een bezoek te brengen aan de bieb.

Extra corona maatregelen

De bibliotheek Alphen-Chaam heeft enkele extra maatregelen genomen om besmetting van het Covid-19 virus zoveel mogelijk te voorkomen. Het maximum aantal bezoekers blijft 6 volwassenen. Dit aantal is gebaseerd op de vierkante meters van de bibliotheek en is daarom toegestaan. Voortaan staan er nu wèl 6 mandjes bij de deur. Iedere bezoeker is nu verplicht om zo’n mandje mee te nemen en na afloop aan de medewerkers te geven om te ontsmetten. Zijn de mandjes op, dan moet er even gewacht worden tot er iemand weg gaat.

Ook moet iedereen zijn of haar handen ontsmetten alvorens naar binnen te gaan. Het dringend advies van het kabinet om in binnen ruimtes mondkapjes te dragen geldt ook voor onze bibliotheek. Er liggen mondkapjes bij de entree. Het is echter niet verplicht.

Het bestuur van de bibliotheek wenst alle leden veel leesplezier.


«   »