Home » Blog/nieuws » De Driesprong na lange tijd weer te gast in de bieb.

De Driesprong na lange tijd weer te gast in de bieb.

Gepubliceerd op 24 juli 2021 om 12:19

Ter afsluiting van de projecten Taalkabaal en Dichtgeheimen was Charlotte Doornhein helemaal van Nigtevecht naar Chaam gekomen. In de klas hadden de jongste kinderen vooraf leren spelen met letters, woorden en klanken. De bovenbouw had gedichten leren lezen, schrijven en voordragen. Charlotte, ook schrijfster van kinderboeken, stelde de kinderen in de gelegenheid om hun literaire prestaties voor de groep te presenteren. Hoe ze dat zouden kunnen doen werd goed geoefend. De jongste kinderen deden dat met volle overgave, maar naarmate de leeftijd stijgt worden kinderen wat terughoudender. Gaandeweg werden ze echter steeds enthousiaster en was de tijd uiteindelijk te kort om iedereen aan de beurt te laten komen. Twee zeer geslaagde vrijdagen, dankzij de inbreng van Charlotte, die er zelf heel veel plezier in had.

Het werd een vrolijk feestje waar we na deze moeilijke coronatijden wel aan toe waren. Het eerste uitstapje van de kinderen op school, al was het maar net de hoek om. Enkel blije gezichten.

Inmiddels is de bibliotheek in Chaam weer normaal geopend met inachtneming van de anderhalve meter. Ouders met hun kinderen zijn dus weer van harte welkom. Er valt veel te ontdekken, want de aanschaf van nieuwe boeken voor de jeugd is al die tijd gewoon doorgegaan.

Gamen doe je op een tv.

Maar ook op de wc.

Mario spellen tot boederij spellen.

Wat je nodig hebt is een:

Controler en de game en een tv.

Dit is een 

Game gedicht.


«   »