Home » Blog/nieuws » Boekpresentatie van Frans Brocatus

Boekpresentatie van Frans Brocatus

Gepubliceerd op 10 april 2022 om 13:52

Beste mensen,

Op donderdagavond 21 april a.s. komt Frans Brocatus naar onze bibliotheek om zijn nieuwe roman "De nacht is nooit af" te presenteren.

Ik nodig jullie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Het belooft een boeiende avond te worden.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.30 u     inloop

20.00u     welkom en presentatie

21.30u    napraten met een drankje.

Deze nieuwe roman van Frans Brocatus vertelt het verhaal van de drie vrienden Gust, Baptis en Silvia. Gust rouwt om zijn geliefde Jarry. Twee dierbare vrienden – Baptist en Silvia – steunen hem in zijn verdriet. Terwijl Baptist wat meer op afstand blijft, komt Silvia dichterbij. Wat Gust en Silvia met Jarry deelden raakt op subtiele wijze met elkaar verbonden. Op poëtische wijze, met veel mededogen, en in een directe stijl heeft F.A.Brocatus een indringende roman geschreven.

Frans A. Brocatus (1957) publiceerde zeven gedichtenbundels, een roman en een verhalenbundel “Gevonden Voorwerpen”. Gedichten verschenen in bloemlezingen, poëziekalenders, tijdschriften. Ze werden o.a. bekroond met de Rinke Tolmanpoëzieprijs, Soest (NL) en de Antoon van Dyckprijs, Antwerpen (B). Dichtregels van hem werden in steen gekapt als onderdeel van het project “Poosplaatsen”. Ze liggen verspreid in het Brabantse land.


«   »